محكوميت 2.3 ميلياردي عامل قاچاق گوشي در زنجان

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان از کشف محموله گوشی تلفن همراه قاچاق در زنجان خبرداد و گفت: عامل اين محموله قاچاق به جريمه 2.3 ميلياردي به نفع دولت محكوم شد.
مرتضي ممیزی در گفتوگو با خبرنگار موج رسا; اظهار كرد: یکدستگاه خودروی رنو ساندرو در بدو ورود به زنجان متوقف و تعداد 139 دستگاه گوشی تلفن همراه در برند سامسونگ کشف و ضبط شد.
وی تصريح كرد: در این رابطه راننده خودرو بعنوان متهم به شعبه پنجم اداره کل معرفی و پرونده بصورت خارج از نوبت تشکیل و مورد رسیدگی قرار گرفت.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان خاطر نشان كرد: بر اساس تحقیقات صورت گرفته این محموله از بانه به مقصد تهران بارگیری شده بود.
وي تصریح کرد: بدلیل عدم ارائه مدارک معتبر از سوی متهم، شعبه مربوطه عامل قاچاق را علاوه بر ضبط گوشیهای تلفن همراه به نفع دولت، به پرداخت جریمه نقدی بمیزان دو میلیارد و 320 میلیون ریال در حق صندوق دولت محکوم کرد.
مميزي در ادامه از کشف انواع خشکبار قاچاق در خدابنده ابراز كرد: اين محموله قاچاق به بیش از 690 میلیون ريال برآورد شده است.
وي بيان كرد: مقدار هفتصد و هشتاد و یک کیلوگرم مغز گردو و بادام از یکدستگاه خودروی نیسان وانت به ارزش 698 میلیون ریال کشف شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان افزود: پرونده در تعزیرات حکومتی شهرستان خدابنده تشکیل و در حال رسیدگی است.
//ع
انتهای خبر/